İçeriğe geç
Gündem

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar'dan Gazze paylaşımı: Sesimizi yükseltmeyi sürdüreceğiz

Kaynak: Hürriyet
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Acar'dan Gazze paylaşımı: Sesimizi yükseltmeyi sürdüreceğiz
Temsili görsel: Recep Tayyip Erdoğan — Foto: János Korom Dr. >17 Million views from Wien, Austria / Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, Filistin halkının haklı davasını her platformda savunmayı, Gazze'de adalet ve kalıcı barış sağlanana kadar sesimizi yükseltmeyi sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

Bu haber Hürriyet tarafından yayımlanmıştır. Haberin tamamını ve ayrıntılarını kaynağında okuyabilirsiniz.

Haberin devamı: Hürriyet
Piyasalarda son durum
Haberde geçenler

FinansKur, haberleri yayın kuruluşlarının herkese açık RSS akışlarından başlık ve kısa özet olarak derler; tüm hakları ilgili kaynağa aittir. Sitedeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Haberler