Piyasalar
Altında 'tahvil stresi' derinleşiyor
Kaynak: Ekonomim

ABD tahvil getirilerindeki yükseliş ve Fed'in faiz artırımı beklentileri altını kısa vadede baskı altında bırakıyor. Ons altın geçtiğimiz hafta %1 geriledi. Ancak ABD, Fransa, Japonya ve İngiltere gibi devlerde artan borç yükü tahvile karşı yeni bir güvenli liman talebi yaratıp rotalı yeniden altına kırdırabilir.
Bu haber Ekonomim tarafından yayımlanmıştır. Haberin tamamını ve ayrıntılarını kaynağında okuyabilirsiniz.
Haberin devamı: EkonomimFinansKur, haberleri yayın kuruluşlarının herkese açık RSS akışlarından başlık ve kısa özet olarak derler; tüm hakları ilgili kaynağa aittir. Sitedeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
İlgili Haberler
Kripto
Dikkat: Kritik Haftaya Giriyoruz! Yeni Haftada Çok Sayıda Ekonomik Gelişme ve Altcoin Etkinliği Var! İşte Gün Gün, Saat Saat Listesi
Bitcoin Sistemi
Kripto
FED Önümüzdeki Aylarda Faiz Artıracak Mı? Son Tahminler Burada
Bitcoin Sistemi
Piyasalar
Yakından bakınca Wall Street'in rallisinde çatlaklar görülüyor
MarketWatch
Kripto
Dikkat: Yeni Haftada 18 Altcoinde Yüklü Miktarda Token Kilit Açılışı Var! İşte Gün Gün, Saat Saat Listesi
Bitcoin Sistemi
Kripto
Kripto, Kongreyi Beklemeyi Nasıl Durdurdu ve Düzenleyicileri Sevmeyi Nasıl Öğrendi?
Decrypt
Dünya
Artan Hazine getirileri Kevin Warsh ve Fed için yepyeni bir sorun teşkil ediyor
CNBC