Şirketler
Başka bir viral yapay zeka kıyamet günü raporu 'bittiğini' iddia ediyor. Ekrana dayalı işler ortadan kalkarken ev fiyatları neden darbe alabilir?
Kaynak: MarketWatchTürkçe özet

Egan-Jones, viral bir yapay zeka kıyamet raporu yayınlayan son kişi oldu ve ekran başında çalışanların ve konut piyasasının karşılaştığı zorluklara odaklandı.
Bu haber MarketWatch tarafından yayımlanmıştır. Başlık ve özet Türkçeye otomatik çevrilmiştir. Haberin tamamını ve ayrıntılarını kaynağında okuyabilirsiniz.
Orijinal başlık: “Another viral AI doomsday report claims ‘it’s over.’ Why home prices could take a hit as screen-based jobs disappear.”
Haberin devamı: MarketWatchFinansKur, haberleri yayın kuruluşlarının herkese açık RSS akışlarından başlık ve kısa özet olarak derler; tüm hakları ilgili kaynağa aittir. Sitedeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
İlgili Haberler
Şirketler
"Ai Everything Abu Dhabi" etkinliği küresel yapay zeka ekosistemini buluşturacak
Anadolu Ajansı
Şirketler
Fabrikalarda robot devri! Dünya genelinde sayı rekor kırdı
CNN Türk
Şirketler
Azerbaycan, HAVELSAN'ın savunma teknolojisi ürünlerine ilgi gösteriyor
Anadolu Ajansı
Şirketler
Türkiye’nin yapay zeka verileri
Habertürk
Şirketler
Amazon çip kiralama fiyatlarını artırıyor ve bildirildiğine göre Nvidia işlemcilerini bilançodan çıkarıyor
MarketWatch
Şirketler
Güneydoğu'nun minik ziyaretçileri yerli ve milli teknolojilerle buluştu
TRT Haber