İçeriğe geç
Piyasalar

Bu Şükran Günü'nde ailemi görmek için 800 dolar harcamak maddi bir yük. Daha ucuz bir uçuş için nasıl baskı yapabilirim?

Kaynak: MarketWatchTürkçe özet
Bu Şükran Günü'nde ailemi görmek için 800 dolar harcamak maddi bir yük. Daha ucuz bir uçuş için nasıl baskı yapabilirim?
Temsili görsel: Dolar — Foto: Revisorweb / Wikimedia Commons, Public domain

"Kız kardeşim her zaman uçmanın kendisi için en ucuz olduğu yerleri seçer."

Bu haber MarketWatch tarafından yayımlanmıştır. Başlık ve özet Türkçeye otomatik çevrilmiştir. Haberin tamamını ve ayrıntılarını kaynağında okuyabilirsiniz.

Orijinal başlık: “Spending $800 to see my family this Thanksgiving is a financial burden. How can I push for a cheaper flight?”

Haberin devamı: MarketWatch
Piyasalarda son durum
Haberde geçenler

FinansKur, haberleri yayın kuruluşlarının herkese açık RSS akışlarından başlık ve kısa özet olarak derler; tüm hakları ilgili kaynağa aittir. Sitedeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Haberler