Piyasalar
Opsiyon piyasası yatırımcılara artan tahvil getirilerinin bir çaresi olduğunu hatırlatıyor; daha yüksek getiriler
Kaynak: MarketWatchTürkçe özet

Hazine piyasasının “korku göstergesi” olan MOVE Endeksi, geçmişte getirilerin en azından şimdilik zirveye ulaşmış olabileceği yüksekliklere ulaştı.
Bu haber MarketWatch tarafından yayımlanmıştır. Başlık ve özet Türkçeye otomatik çevrilmiştir. Haberin tamamını ve ayrıntılarını kaynağında okuyabilirsiniz.
Orijinal başlık: “The options market is reminding investors there’s a cure for rising bond yields — higher yields”
Haberin devamı: MarketWatchFinansKur, haberleri yayın kuruluşlarının herkese açık RSS akışlarından başlık ve kısa özet olarak derler; tüm hakları ilgili kaynağa aittir. Sitedeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
İlgili Haberler
Piyasalar
Kocama 3 milyon dolar miras kaldı. O bir tatil evi istiyor ama ben emeklilik için para biriktirmek istiyorum. Kim haklı?
MarketWatch
Piyasalar
SON DAKİKA | Borsa perşembe gününü yükselişle tamamladı
CNN Türk
Piyasalar
Tahvil getirileri, Hazine piyasasının yatırımcı güveni açısından önemli bir testten geçmesiyle düşüyor
MarketWatch
Piyasalar
AB doğalgaz depolarında düşük stoklarla kışa giriyor
Bloomberg HT
Piyasalar
Tahmin piyasalarına göre, Seçim Günü öncesinde gaz fiyatlarında çok az bir rahatlama bekleniyor
CNBC
Piyasalar
Brent petrol iki haftanın zirvesine çıktı
CNN Türk